Uși tip rulou și grilaje

Uși tip rulou și grilaje

Descriere produs

Ușile de tip rulou și grilaje sunt concepute atât pentru montajul la interior cât și la exterior. Datorită fiabilității și versatilității lor sunt alegerea perfectă pentru spații comerciale sau de producție.

 

Detalii tehnice produs

Ușile rulou și grilajele-rulou din aluminiu, oțel și oțel inoxidabil, sunt extrem de avantajoase prin structura lor  simplă, compusă doar din câteva componente. Acestea sunt închiderile ce rezistă întotdeauna în cazul operării de zi cu zi. Ușile rulou și grilajele-rulou ocupă un spațiu insignifiant la deschidere, acestea înfășurându-se în mod compact în spatele buiandrugului iar, în lateral și în zona plafonului, nepierzându-se nimic din suprafața valoroasă a halei.

Rulourile pot fi izolate termic: construite din lamele de oțel galvanizat, cu inserție de poliurethan și garnituri de etanșare sau rulouri pline neizolate, din același oțel galvanizat.

În gama ușilor tip GRILAJ sunt disponibile câteva variante: lamelă microperforată, tuburi ondulate cu două modele, construite din oțel galvanizat. Toate produsele pot fi accesorizate cu diferite sisteme de comandă a deschiderii electrice.